Gurme Turları

Gurme Turları, Gurme Gezileri, Gurme Seyahatleri, Gurme Tatili, Gurme Gezisi

İstanbul Gastronomi Festivali 2011

İstanbul Gastronomi Festivali 2011

İstanbul Gastronomi Festivali 2011 17-20 Şubat tarihleri arasında Gurme, Gastronomi ve Mutfak Sanatları hakkında merak edilenler hakkında ilgilelere bilgi verecek.


İstanbul Gastronomi Festival 2011 için adeta bir Gurme Festivali’ de diyebiliriz. 17-20 Şubat 2011 tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ ta gerçekleşecek fuara bir çok Gastronomi Uzmanı ile gurme katılacak.

Gastronomi- Mutfak Sanatları hakkında her şeyin bulunabileceği festival gurmeler ile gastronomi uzmanları ile buluşturacak.

9. Kıtalar Arası Gastronomi Festivali -9th Istanbul International Gastronomy Festival başka bir deyişle Gurme Festivali, Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından düzenlenmektedir. TAF tarafından 8 yıldır düzenlenen Mutfak Günleri Türkiye’nin ve dünyanın en iyi şef aşçılarını bir araya getiriyor.

Gastronomi BölümüMutfak SanatlarıGurmelik hakkında bilgilerin verildiği festivale her sene dünyanın farklı bölgelerinden katılımcılara 79 ayrı kategoride ödül verilecek.

Anılarınızı Paylaşın

Gastronomi, Gastronomi Bölümü, Gastronomi Festivali 2011, Gastronomi ve Mutfak Sanatları, Gurme, Gurme Festivali, Gurmelik, International Gastronomy Festival, İstanbul Gastronomi Festivali 2011, İstanbul Tüyap, Mutfak Sanatları, TAF, Tüm Aşcılar Federasyonu,

Gurme Turları.org - Tüm hakları sakklıdır..

Gurme Turları