Gurme Turları

Gurme Turları, Gurme Gezileri, Gurme Seyahatleri, Gurme Tatili, Gurme Gezisi

Hazır Türk Kahvesi Gurmelerin Onayından Geçti

Hazır Türk Kahvesi Gurmelerin Onayından Geçti

Shazili markalı hazır Türk Kahvesi 3 yıllık çalışmanın ardından piyasa sürüldü. Sade, orta, şekerli olarak üç çeşitle piyasaya sürülen hazır Türk Kahvesi gurmeler tarafından da onaylandı.

5 saniyede hazırlanan kahvenin doğallığını bozmadan sadece kaynamış su ekleyerek geleneksel Türk Kahvesi görüntüsünü ve lezzetini veriyor. Gurme tavsiyelerinden bir tanesi olan hazır Türk Kahvesi pratikliği ile tercih edilmeye başladı bile.

Şhazili Türk Kahvesi kahvenin Gurme keyfini farklı bir tarz, pratik bir yöntemle yaşatabilmek için çalıştıklarını Shems Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız bu sayede Türk Kültürünü de yurt dışına tanıtmanın yanı sıra Türkiye’ye yapılacak olan Gurme Turları’nda bir alternatif yaratmayı hedefliyor.

Shems Gıda Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Şemsettin Yıldız normal şartlarda uzun süren pişirme sürecinin aksine istenilen her yerde sadece sıcak şu ekleyerek Türk Kahvesi içilebileceğini belirtirken Shazili markası isminin 14. yüzyılda Yemen’ de yaşamış be kahveyi ilk içen kişi olduğu rivayet edilen Şeyh Şazili’den esinlenildiğini de konuşmalarına ekledi.

Gurmeler tarafından onaylanan hazır Türk Kahvesi Shazili’ nin satışı bazı hiper marketlerde başladı bile Avrupa için ise lansman hazırlıklarının sürdüğünü belirten Yıldız Shazili hazır Türk kahvesinin Almanya’da distribütörlüğünü verdiklerini Avrupa’nın yanı sıra Arap ülkelerine ihracat yapmak üzere çalışmalara başladıklarını da belirtti.

Anılarınızı Paylaşın

Gurme, Gurme Tavsiyeleri, Gurme Turları, Hazır Türk Kahvesi, Şemsettin Yıldız, Şeyh Şazili, Shazili, Şhazili Türk Kahvesi, Shems Gıda, Türk Kahvesi,

Gurme Turları.org - Tüm hakları sakklıdır..

Gurme Turları