Gurme Turları

Gurme Turları, Gurme Gezileri, Gurme Seyahatleri, Gurme Tatili, Gurme Gezisi

Gurme turlarının vazgeçilmezi Torino’da film festivali

Gurme turlarının vazgeçilmezi olan Torino’da, 28. Torino Film Festivali start verdi.

İtalya’da büyük bir merakla beklenen geleneksel Torino film festivali bugün başladı.

Lezzetin başkenti olarak bilinen Torino; gurme,şarap, bağ, restorant, otel gibi bir çok nedenle tercih edilirken kültürel ve sanatsal faaliyetleri ile de önemli bir destinasyon.

Torino film festivaline, bu yıl da medya, sanat, iş dünyasından birçok davetli katılıyor.

4 Aralık’a kadar sürecek olan Torino film festivali, ünlü yönetmen Jacques Doillon’ın kızı Lola Doillon’a ait ‘ Contre Toi’ filminin gösterimi ile açılacak. Torino film festivali’nin kapanışında ise Clint Eastwood’ın yönettiği Hereafter filminin gösterimi yer alacak.

Birçok kültür sanat etkinliklerine ev sahipliği yapan İtalya’nın Torino şehri, sadece sanatsal faaliyetlerle değil turizm etkinlikleri ile de adından sıkça söz ettiriyor. Torino son yıllarda özellikle gurme ve şarap turlarına katılan birçok turiste ev sahipliği yapıyor.

Torino; otelleri, gezilecek yerleri, kaliteli şarapları, yerel yemekleri ve restorantları ile turizm gelirinden de payını almakta. Heryıl binlerce turistin tercih ettiği Torino’nun ileriki yıllarda adını daha da duyuracağı düşünülüyor.

Anılarınızı Paylaşın

Clint Eastwood, İtalya Torino Film Festivali, Torino Bağ, Torino Film Festivali, Torino Gurme, Torino Gurme Şarap turu, Torino Gurme Turu, Torino Lola Doillon, Torino Şarap,

Gurme Turları.org - Tüm hakları sakklıdır..

Gurme Turları