Gurme Turları

Gurme Turları, Gurme Gezileri, Gurme Seyahatleri, Gurme Tatili, Gurme Gezisi

Gulfood 2011:Gurmeler ve Restoranlar bu fuarda buluşuyor

Gulfood 2011:Gurmeler ve Restoranlar bu fuarda buluşuyor

Gurmeler ve Restoranlar bu fuarda buluşuyor. Dünya çapında binlerce kişinin katılımıyla gerçekleştirilecek olan Gulfood2011 bu sene de misafirlerini ağırlayacak

Dünyanın en büyük yiyecek, içecek ve otel ekipmanları fuarı olan Gulfood  ‘u 2010 yılında 81 ülkeden 3500 katılımcı ve yaklaşık 600000 kişi ziyaret etmişti. Bu sene de ziyaretçi akınına uğraması beklenilen Golfood   gurmeler, otelciler ve mutfak ekipmanları üreticileri ve satıcıları tarafından ilgi görüyor.

Gulfood Fuarı ‘nda restoran ve cafe alanında hoş detaylar ve dekorlar sergilenirken son teknoloji mutfak ürünleri de katılımcı ve ziyaretçileri bekliyor.

Ayrıca Gulfood ‘ da usta şeflerin gösterileri izlenilebilir ziyaretçi ve katılımcı gurmelerden tavsiyeler alınabilir. Bunun yanı sıra fuar boyunca yapılacak olan konferanslarda yiyecek içecek sektörüne ait bilgilerde edinilebilir.

Gulfood 2011 27 Şubat – 02 Mart  tarihleri arasında Dubai’ de düzenlenecek.

Anılarınızı Paylaşın

Dubai Gulfood Fuarı, Gulfood, Gulfood 2010, Gulfood 2011, Gulfood 2011 Dubai, Gulfood 27 Şubat 2 Mart, Gulfood Dubai, Gulfood Mutfak Ekipmanları Fuarı, Gurme, yiyecek içecek fuarı,

Gurme Turları.org - Tüm hakları sakklıdır..

Gurme Turları