Gurme Turları

Gurme Turları, Gurme Gezileri, Gurme Seyahatleri, Gurme Tatili, Gurme Gezisi

Altın Kep 2011 Aşçıları Yarışması Gerçekleşti

Altın Kep 2011 Aşçıları Yarışması Gerçekleşti

Altın Kep Aşcılar Yarışması 2011 Antalya ‘da gerçekleşti. Üç yıldır sektörün nabzını tutan yarışma gastronomi ve aşçıların dünyasına büyük katkılar sağlıyor.

Altın Kep Aşcılar Yarışması 2011 Antalya ‘da gerçekleşti. Üç yıldır sektörün nabzını tutan yarışma gastronomi ve aşçıların dünyasına büyük katkılar sağlarken son teknolojiden haberdar olmalarını sağlıyor.

Üç yıldır Antalya’ da aşcılar ve Türk Gastronomi dünyasının nabzını tutan, son teknolojiyi sektöre tanıtan Altın Kep Aşçıları Yarışması 19-22 Ocak tarihleri arasında büyük bir katılımla gerçekleşti.

Altın Kep Aşçıları Yarışması ‘nın organizasyonunu Şefler Birliği üstlenirken destek verenler arasında Türkiye Aşçılar Federasyonu ‘da vardı.

Altın Kep Aşçıları Yarışması ‘nda birbir çok ünlü isim vardı

Altın Kep Aşçıları Yarışması davetlisi olarak bir çok ünlünün yanı sıra gurmeler, gastronomi uzmanları, bir çok önemli kuruluşta yer aldı.  Aynı zamanda yarışmaya davet edilenler arasında Kültür ve Turizm Bakanlığı / Turizm İl Müdürlüğü, Antalya Valisi, Büyükşehir Belediye Başkanı, İlçe Belediye Başkanları ( Kepez, Konyalatı, Muratpaşa ), ANFAŞ Müdürü, AKTOB, TUROB, ATAV, ATO, TUROF, ATSO Başkanları, Antalya Esnaf Sanatkârlar Derneği Başkan ve Başkan Yardımcısı, Houskeeping Derneği Başkanı, Akdeniz Üniversitesi Dekanı, Akdeniz Üniversitesi Turizm Bölümü Müdürü, Turizm Okulları Müdürleri, TRT Antalya yetkilileri, ART Antalya Televizyonu, Food in Life muhabirleri ile Yerel ve Ulusal Basın temsilcilerinin yanı sıra bir çok dernek başkanı da davetliydi.

Altın Kep Aşçıları Yarışması ‘nda Şefler Birliği Başkanı Fahir Telli yaptığı açılış konuşmasında yarışma yürütme komitesini piste çağırarak teşekkürlerini sundu

Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz konuşmasını yaptı.Sonra ANFAŞ yetkilisi, ana sponsor firma yetkilisi, Antalya İlçe Belediye Başkanları, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Antalya Valiliği, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Turizm İl Müdürü Konuşmalarını yaptı, kapanış konuşması sahnede toplu resim çekimiyle yarışma son buldu.

Anılarınızı Paylaşın

AKTOB, Altın Kep, Altın Kep 2011, Altın Kep 2011 Antalya, Altın Kep 2011 Yarışması, ATAV, ATO, ATSO, Fatih Telli, Gastronomi, Gastronomi Dünyası, Gurme, Şefler Birliği, Türk Gastronomi Dünyası, Türkiye Aşçılar Federasyonu, TUROB, TUROF, Zeki Açıköz,

Gurme Turları.org - Tüm hakları sakklıdır..

Gurme Turları