Gurme Turları

Gurme Turları, Gurme Gezileri, Gurme Seyahatleri, Gurme Tatili, Gurme Gezisi

Ahududu ünlü Fransız Chambord Likörü ile birleşiyor

Ahududu tadı ünlü Fransız Chambord Likörü ile birleşiyor.

Fransız krallarını ve bürokratlarını asırlar boyunca eşsiz lezzetiyle etkilemeyi başarmış olan Chambord Likör severlere yepyeni bir alternatif sunuyor. Onları ahududunun muhteşem tadıyla buluşturarak yeni yepyeni deneyimler yaşamalarını sağlıyor.

Chambord Ahududu Likörü, gurmelerin tarafından faklı lezzetlere arayanlara en uygun alternatiflerden bir tanesi olarak gösterilmekte.

Chambord Ahududu Likörü’nün hem sek olarak hem de şampanya ve kokteyller ile içilebiliyor olması gurmelerin damak zevklerine farklı alternatifler sunuyor. Chambord klasik tatlara farklı bir boyut kazandırmasının yanı özellikle şampanya ile oluşan muhteşem karışımı olan “Cham Cham” gurmeler için vazgeçilmez bir lezzet olmaya aday.

Adını ünlü Fransız Chambord Şatosu‘ndan alan ve Fransız şıklığını görüntüsüne de yansıtan Chambord muhteşem lezzetinin yanı sıra özel tasarım şişesi ve kraliyet tacını andıran kapağı ile de göz dolduruyor.

Anılarınızı Paylaşın

Ahududu Likörü, Cham Cham, Chambord, Chambord ahududu likörü, Chambord likör, Fransa Gurme Turları, Fransız Chambord, Fransız Şatoları, Gurme, Likör,

Gurme Turları.org - Tüm hakları sakklıdır..

Gurme Turları