Gurme Turları

Gurme Turları, Gurme Gezileri, Gurme Seyahatleri, Gurme Tatili, Gurme Gezisi

WACS Avrupa Baskanlari Kongresi 2011 İstanbul ‘ da yapılacak

Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından  Türkiye ‘ de ilk defa yapılan WACS (WACS European Presidents Congress) Avrupa Başkanları Kongresi 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleşecek.

Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından bu sene ilk kez Türkiye ‘ de gerçekleştirilecek olanWACS European Presidents Congress Avrupa Başkanları Kongresi  19 ülkenin üst düzey federasyon ve derneklerinin katılımı ile 22-25 Eylül tarihleri arasında İstanbul ‘ da gerçekleşecek. Organizasyonun başkanlığını Dünya Aşçılar Birliği (WACS) yapacak.

Türkiye ‘de ilk defa gerçekleştirilecek WASC organizasyonunun ülke tanıtımı ve Türk Gastronomi dünyasına etkisi çok büyük.

Her yıl Tüm Aşçılar Federasyonu tarafından dünya ülkeleri katılımı ile düzenlenen Gastronomi Festivali ile ülkemize gelen ünlü şefler bu defa kongrelerini ülkemizde yapacaklar. Gurme Turlarının oldukça revaçta olduğu bu dönemlerde WACS Avrupa Baskanlari Kongresi 2011 kongresinin Türkiye ‘ de yapılacak olması hem gurme turları hemde şarap turlarına olan talebi arttıracaktır.

Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı Yalçın Manav yaptığı açıklamada, “2010 yılında Avusturya’nın İnssbruck şehrinde yapılan WACS European Presidents Congress  Dünya Aşçılar Birliği Avrupa Başkanları Kongresi ‘nde 2012 kongresinin hangi ülkeye verileceğine karar verilecekti. Türkiye, Sırbistan, Güney Kıbrıs ve Malta kongreye talip olduk.  20 Dakikalık İngilizce İstanbul sunumumuz ayakta alkışlandı. 2 Oy farkla kongreye ev sahipliği yapma hakkı kazandık. Bizleri İstanbul’a ve bize duyulan güven çok mutlu etti. Dünya güzeli İstanbul’umuza bu kongreyi getirdiğimiz için çok mutlu olduk. 22-25 Eylül tarihleri arasında bu kongredeki organizasyonumuzun başarılı olması 2012 yılında Güney Kore’nin Doejean şehrinde kararı verilecek olan 2016 WACS’ın (Dünya Aşçılar Birliği) Konferansını’da ülkemize getirebilmemiz için etkili olacak. 2012 yılında Güney Kore’ye gidip 2016 yılında ki 3000 delegenin katılması beklenen o büyük kongreyi Türkiye’ye kazandıracağımızı ümit ediyorum.” dedi.

Anılarınızı Paylaşın

Avrupa Baskanlari Kongresi, Avrupa Baskanlari Kongresi 2011, Dünya Aşçılar Birliği, Gastronomi Festivali, Gurme Turları, Şarap Turları, Tüm Aşcılar Federasyonu, Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı, Tüm Aşçılar Federasyonu Başkanı Yalçın Manav, WACS, WACS Avrupa Baskanlari Kongresi 2011, WACS European Presidents Congress,

Gurme Turları.org - Tüm hakları sakklıdır..

Gurme Turları